10.9 C
New York
Wednesday, February 8, 2023

Buy now

spot_img

Global News

Travel Guides

Gadgets

Крај на честите дефекти и недостиг на вода во Горна Железничка

Крај на честите дефекти и недостиг на вода во Горна Железничка во Штип, треба да обезбеди реконструкцијата на главната водоводна линија која започна од...

Receipes

Крај на честите дефекти и недостиг на вода во Горна Железничка

Крај на честите дефекти и недостиг на вода во Горна Железничка во Штип, треба да обезбеди реконструкцијата на главната водоводна линија која започна од...
0FansLike
3,707FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

Most Popular

Fitness

Крај на честите дефекти и недостиг на вода во Горна Железничка

Крај на честите дефекти и недостиг на вода во Горна Железничка во Штип, треба да обезбеди реконструкцијата на главната водоводна линија која започна од...

Тим од 5 штипски пожарникари замина за Турција

Добро обучен тим од 5-мина штипски пожарникари утринава замина за  Турција , за да помогнат во расчистување на урнатините и потрага по евентуално преживеани....

Најсилниот земјотрес во европа бил во Пехчево во 1904 – 10 степени силен

Топлиот пролетен ден, што ги натерал луѓето да излезат од домовите на пазар или на нивите и куќите градени главно со дрво го спасиле...

Анкета: Кои се чесни плати и пензии за граѓаните во кризата?

Половина од платите речиси 70% од пензиите одат за храна и овие трошоци граѓаните во државата ги прават сиромашни и социјално несигурни. Прашањето за...

Источниот регион се солидаризира со трагедијата во Турција

Источниот регион се солидаризира со трагедијата во Турција. Финансиска , материјална, но и човечка помош во вид на професионални екипи, речиси од сите  поголеми...

Gaming

Крај на честите дефекти и недостиг на вода во Горна Железничка

Крај на честите дефекти и недостиг на вода во Горна Железничка во Штип, треба да обезбеди реконструкцијата на главната водоводна линија која започна од...

Latest Articles

Must Read