Асфалт за локалниот пат Крушка – Ајдар во Кочани

28

Почна асфалтирањето на локалниот пат Крушка – Ајдар, во должина од околу 2 км. Бетонирани се пропустите, поставена е дренажата, па стручните служби од Општина Кочани најавуваат дека работите ќе бидат завршени во рамките на предвидениот рок…