А. Пановски и Б. Георгиевски нови фудбалери на Брегалница

40

Александар Пановски, кој е напаѓач и понекогаш беше нерешлива енигма за противничките одбрани и Бојан Георгиевски, кој игра на десната странична позиција и е доста офанзивен фудбалер, се новите членови на Брегалница.