БиХ: Од коронавирус почина Момчило Крајишник

37

Осудениот воен злосторник Момчило Крајишник, кој бил заразен од коронавирус, почина утрово во Универзитетскиот клинички центар во Бања Лука, јавија босанските медиуми…