Босанка по вторпат уапсена за убиство со секира

53

Во Зворник, општина во Босна и Хецеговина, полиијата ја уапски 62 годишната Рамза Карајчич под сомнение дека со секира ја убила нејзината мајка. Карајчич веќе има одлежано повеќегодишна  затворска казна, бидејќи пред пред 11 години исто така со секира го убила својот сопруг.  Од затвор излегла пред неколку месеци.