“Брегалница“ директно во осмина финалето

39

Фудбалскиот клуб Брегалница  го немаше  на жрепката за 16 финалето на фудбалскиот куп на Македонија.Причината за отсуството е тоа што Брегалница директно се пласира во осминафиналето…