Брегалница и Скопје административно се исфрлени од прва лига

106

Брегалница останува второлигаш.Под крајно спорни правни околности Управниот одбор на компромитираната фудбалска федерација на Македонија, одлучи од првата лига да нема испаѓање , таа се проширува со влегување на Пелистер и Беласица во прва лига…