Брегалница – Шкендија под рефлектори

10

Денеска во 19,30 часот под светлата на рефлекторите на Градскиот стадион ќе играат Брегалница и прволигашот Шкендија. Поради состојобата Ковид 19, средбата се игра без публика.Брегалница, до почетокот на новата сезона, ќе одигра уште две средби, на 9 август со Форино Гостивар и на 15 август.