Велосипедска прошетка низ Кочанско

19

На 21 септември ,  Општина Кочани организира велосипедска тура на релацијата долга 15 километри. Ќе се вози од Градски плоштад Кочани , преку Грдовци,  Мојанци ,Горни и  Долни Подлог до Кочани…