ВИДЕО: Балканска преработка на „Деспасито“ , за сите политичари во бивша Југославија…„Стани Тито“ !

0
57

Нема потреба од коментар. Доволно е да се слушне обработката на „Деспасито“ и да се слушне текстот. Одговара на секоја бивша република во СФРЈ а сега независни држави. Иста беда, исти лаги…с ее исто само него го нема, и затоа „Стани Тито“. Песната е потпишана од Емир Туцаковиќ.

Emir Tucaković objasnio.

Hit.

Posted by Boris Malagurski on Thursday, August 24, 2017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here