ВИДЕО: Били Ајлиш ја претстави новата песна “No time to die” за Џејмс Бонд – Фантастична е !

504

Били Ајлиш е автор и изведувач на нумерата која го следи новиот филм за Џејмс Бонд. Таа е најмладиот изведувач кој некогаш снимил песна за најпознатиот светски таен агент.Песната за „No Time to Die“ ја напишала со постариот брат Финес.

– Лудо е да бидеш дел од ова на кој било начин. „Џејмс Бонд“ е најслатката филмска франшиза која постоела. Сè уште сум во шок – рекла Били.