ВИДЕО: Висел, па паднал од 12 кат врз возило на брзата помош !

182

Несреќниот настан се случил во Белград, пред многу насобрани. Виделе човек, чии нозе висат од 12 кат на зграда. Кога дошла полицијата и брзата помош, човекот се фрлил и паднал вез возилото на брзата помош.