ВИДЕО: Десетгодишно девојче се наоѓа во притвор во Висконсин (САД), откако убило 6-месечно бебе !

Се се случило минатата недела во една приватна градинка во градот Витон. По доаѓањето во градинката полицајците и екипите на Брза помош затекнале морничава глетка.

0
128

.На подот лежело бебето со смачкана глава кое итно било префрлено во болница. Меѓутоа, лекарите не успеале да го спасат детето кое набрзо починало.Детективите го испитувале воспитувачкатаи три деца од градинката и сите потврдиле дека бебето било убиено од десетгодишното девојче.

Таа подоцна и самата признала дека го повредила бебето. Рекла дека го др=жела бебето кое ѝ паднало од раце и удрило со глава во столче. Како што бебето почнало да плаче и да вреска, девојчето од страв почнало да скока врз бебето.

Десетогдишното девојче било донесено на судење со лисици на рацете, а на главата имало црна качулка.Родителите биле со неа на суд, меѓутоа девојчето е однесено од нивниот дом и се наоѓа во притвор за малолетници. За неа е одредена кауција, од 50 илјади долари.

Трагедијата се случила во приватна градинка, но не е јасно зошто не се приведени и лицата кои се вработени таму, чија одговорност е да внимаваат на децата.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here