ВИДЕО: Дуа Липа, промоторката на Голема Албанија, пее на српски…песна од Сека Алексиќ ?!

152

Скандалите околу Дуа Липа никако да стивнат, а со тоа не стивнуваат ниту реакциите на луѓето ширум светот. Откако ја фаворизираше Голема Албанија, на интаграм се појави пародија од нејзин настап со песна на Сека Алексиќ…

View this post on Instagram

TGD TGD TGD TM😂 #plaky #meme #memes #smesno #haha

A post shared by Plaky (@plaky__) on