ВИДЕО: Игор Џамбазов, со одлична имитација на Бојко Борисов !

569

Нашиот познат актер, Игор Џамбазов, во свој стил го имитираше бугарскиот премиер Бпјко Борисов, кој многу ја „обича“ Македонија…