ВИДЕО: Македонска култура за пример – Млад скопјанец навредува и пцуе кинези во Скопје, заради Коронавирусот !

957

За некои работи, не треба коментар. Нашата улична „култура“ може да биде прва во светот. Би рекле, барем во една работа ќе бидеме први во светот.

Ни криви ни должни, група туристи, кинези, се навредувани од млад скопјанец. На твитер веќе кружи и негова фотографија.