ВИДЕО: Меланија Трамп се туркаше со слонче !

0
88

Првата дама на САД хранеше слончиња со шишенце и направи кратка сафари тура во Кенија, во третата етапа од нејзината самостојна турнеја низ Африка.

За време на посетата на слончињата сираци, едно младенче се стрча кон Меланија и ја турна, а првата дама иако малку се исплаши, остана прибрана и насмеана и потоа го хранеше и галеше слончето.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here