ВИДЕО: Фановите не го бендисаа изгледот на Роберт Патинсон како нов Бетмен !

566

Првиот тизер трејлер за новиот Бетмен со Роберт Патинсон, не ги одушеви фановите. Незадоволни се од неговиот Бетмерн-костим, кој им изгледа премногу ефтино. Премиерата ќе ја има дури во јуни идната година, но првата реакцијане е баш онаа очекуваната.