ВИДЕО: Хрватската претседателка беше толку изнервирана од новинар, што му го зеде микрофонот !

0
113

Репортерот Н1 на телевизија во понеделникот ја прашувал претседателката Колинда Грабар Китаровиќ за оставка од напуштањето на Маракеш каде што треба да се усвои Глобалниот договор со кој се регулира прашањето на легалната миграција.

Инсистирајќи на разјаснување на нејзините одговори на промената на позицијата околу договорот од Маракеш, и неговата одмазда, претседателката толку била нервозна што го фаќала микрофонот да одговори а се трудела да изгледа смирено.

Predsjednica zgrabila mikrofon našem Hrvoju Krešiću

Prilikom odgovaranja na pitanja našeg reportera Hrvoja Krešića, predsjednica je posegnula za mikrofonom N1

Posted by N1 Hrvatska on Monday, November 5, 2018

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here