ВИДЕО: Хрватски актер нападнат во трамвај откако на непознат му забележал дека не носи маска !

83

71-годишниот Божидар Кошчак во загрепски трамвај реагирал штом видел дека еден господин не носи маска, па на крајот избила тепачка.