ВИДЕО: Човек со копач ја искршил ѕвездата на Доналд Трамп на „Булеварот на славните“ во Холивуд !

0
97

Човек „наоружан“ со копач, ја искршил ѕвездата на претседателот на САД, Доналд Трамп на холивудскиот булевар на славните. Тој оваа ѕвезда ја доби во 2016 а како резултат на поделениот избор кај Американците, ова е прв инцидент од ваков вид против однесувањето и политиките на Трамп. Човекот кој ја уништил ѕвездата самиот се предал на полицијата.

https://www.youtube.com/watch?v=cqrmrhv0FVY

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here