Виничките пожарникари добија нови маици, дуксери и панаталони. Дали наредниот пат ке ги добијат и чорапите?

59

Нови маици, панталони и дуксери  добија  виничките пожарникари а градоначалникот Ивица Димитров  се пофали дека  од Буџетот   за  опремата  платил 120 000 денари…