Виртуелен туристички водич. Сите убавини на Истокот на едно место

47

Сите убавини на Источниот регион, наскоро ќе се најдат на едно место  во витруелен туристички водич.На овој начин, и во време на пандемија  ќе се промовира туристичкиот потенцијал на Регионот, со цел откако ситуацијата ќе се нормализира , сите што сакаат виденото и лично да го посетат…