Владините пари не им помогнаа на сите општини, а короната ги заглави уште повеќе

37

Владините пари не им помогнаа на сите општини. И покрај тоа што на почетокот на мандатот, Владата на сите градоачалници им плати 51 % од наследените долгови, 12 општини во државата и натаму се со блокирани сметки…