ВМРО: Базенот е за евтини популистички поени

517

Почетокот на изградбата на првиот затворен базен во штип, денес беше прокоментиран од опозиционата ВМРО ДПМНЕ:

„И после три години најава, и четири пати промена на локација, непосредно пред избори, сакајќи да прикажат дека работат нешто, побрзаа да го обележат местото каде  планираат да го направат таканаречениот затворен базен. Евтините популистички поени кои сакаат да ги добијат пред избори, нема да донесат ништо, туку пораз за оваа власт“, тори во реакцијата