ВМРО: Дали во случајот Баргала СДСМ штити „роднински“ наместо работнички права

151

Дали во случајот Баргала, ВМРО штити „роднински наместо работнички права, прашаа денес преку партиско соопштение од ВМРО ДПМНЕ…