Воведен регистар на одземен имот

686

Државната агенција за катастар промовира регистар на одземен имот. Податоците за одземените предемети ќе ги прикажува на својот портал. До овој момент банките продаваат 1.207 станови и дуќани и 278 парцели земјиште.