ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО (18+): Ерменија објави снимки на над 60 тела од убиени војници на Азербејџан !

455

Ерменското студио „Барс“ ги објави снимките и деталите за големата заседа што армијата на Нагорно Карабах ја спроведе против азербејџанските сили, пренесуваат Новости.Видеото ги покажува резултатите од смртоносната заседа што Ерменците им ја подготвија на Азербејџанците на 1 октомври, за време на офанзивата врз Карабах.

Командантот на ерменската единица што ја спроведе акцијата рече дека повеќе од 60 азербејџански војници биле убиени кога локални извиднички и артилериски единици ги нападнале и покосиле од смртоносна далечина.Заседата траеше само неколку минути.

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ! ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО !!!