Во време на криза, цените на основните артикли пораснаа од 3 до 13 %

106

Во време на криза , центите на основните прехранбени продукти пораснаа од три до дури 13 %.  Покачување има кај сите продукти кои секојдневно се наоѓаат на трпезите на жителите од регионот…