Во штипски Балван изгореа луцерка и хангар вредни 20.000 евра.Куќата спасена во последен момент

102

Во штипски Балван изгореа луцерка и хангар вредни 20.000 евра, а семејната куќа била спасена во последен момент. Се работи за специфичен пожар во кој  изгореле 3.500 бали луцерка. Големиот пожар се ширел  со неверојатна брзина бидејќи се работи за лесно запалив материјал  информираат од ТППЕ…