Втор уписен рок на УГД

47

Денеска и утре (14 и 15 септември) се реализира вториот уписен рок на Универзитетот „Гоце Делчев“- Штип.  По првиот рок се останати вкупно 2910 слободни места, од кои 1574 за редовни студенти во државна квота, 765 за редовни студенти во квотата со кофинансирање и 571 за вонредно студирање.