ГДУ: Носиме промена во општеството

72

Со пукање на неколку надувани балони, брендирани со логоата на таканаречените „големи“ политички партии, Граѓанско Демократската Унија, во Градскиот парк во Скопје го откри нејзиниот слоган за Парламентарните избори 2020 – ГРАЃАНИНОТ ПРОТИВ МАФИЈАТА…