Ги има многу малку. Трговците водат борба за секој купувач.

64

Многу лошо им оди на трговците од март па наваму. Мала надеж се појави откако Короната за момент стивна, но кога вирусот повторно се прошири , тие конечно застанаа на стаклени нозе.