Двојна трагедија во Србија: Мајка прегазена од автомобил додека чекала брза помош за синот !

287

Мајка и син починале во еден ден во Србија. Несреќа се случила близу езерото Бор во Србија откако му се слошило на Драган П. (51) и неговата мајка Славка Т.М. (70) ја прегазил автомобил додека чекала Брза помош поради нејзиниот син.

Брзата помош најпрво се обидела да и помогне на жената, а кога не успеале, отишле во куќата во која синот веќе бил мртов.