Делчево бара настава со физичко присуство

16

Делчевските училишта се подготвени да обезбедат безбеден воспитно-образовен процес во училиштата. Ова го истакнаа директорите на трите образовни институции на состанокот одржан со градоначалникот на Општина Делчево, Горан Трајковски…