Документите се подготвуваат. Патот за Германија го чека крајот на короната

74

Короната само направи застој, но не го намели интересот за времено или трајно заминување во странство. Документите се подготвуваат и за време на карантинот , велат за ТВ Стар од Едукативниот центар Евива…