Државата лани не ги собрала сите даноци и не ги потрошила сите пари

37

Државата лани не ги собрала сите пари на кои планирала но и не ги потрошила.  Овој заклучок доага од завршната сметка  на Буџетот за минатата година за кој пратениците жолчно расправат со денови…