Затворена штипска конфекција поради корона

111

Една штипска конфекција е затворена по појава на пет позитивни случаи меѓу работниците со симптоми на коронавирусот. Конфекцијата производството  го прекинала по препорака на епидемиолозите од Центарот за јавно здравје-Штип…