За еден ден во Делчево починаа три лица од ковид – оздравен пациент од Штип – повторно позитивен

66

Црна и тешка статистика пишува Делчево . За само еден ден, оваа општина остана без тројца свои сограѓани кои починаа како последица на компликации од ковид 19. Најмладиот меѓу нив имал 48, а најстариот 78 години…