За 22 милиони евра се гради во регионот за време на корона

50

На Истокот интензивно се гради и во време на корона криза. За четирите, здравствено и економски,  најкритични месеци, во општините од Регионот се започнала градба на куќи, деловни и станбени објекти, во вредност од 22 милиони евра…