За 90 проценти паднаа приходите на КБ Штип поради Короната

78

Корона пандемијата иницира над 90 проценти пад на приходите на штипската Клиничка болница, изјави денеска за ТВ Стар, директорот др Ален Георгијев. Финансиските приливи се сопрени кај овие ставки…