ИнтраКат и Бетон во самоубиствена правно-финансиска војна. На нова болница во Штип ќе се чека уште долго

120

Македонската подружница на грчката компанија ИнтраКат и штипски Бетон се во самоубиствена правно-финансиска војна, откако адвокатот на Бетон побара стечај за ИнтраКат за долг од два милиони евра…