Кандидатите за градоначалници со потпис се обврзаа на фер избори

83

Петмината кандидати за вонредните избори за градоначалник  во Штип Симон Поликарп, Сашко Николов, Гоце Ангелов, Трајче Митев и Лазар Наумов денес  потпишаа кодекс за фер и демократски избори…