Кандидатите ја започнуваат изборната кампања за градоначалник на Штип

47

Кандидатите  ја започнуваат изборната кампања за градоначалник на Штип. Петмина кандидати  ќе имаат можност на граѓаните да им ги претстават своите изборни програми и да го бараат нивниот глас…