Ковид 19 цврсто го држи Штип. Ширењето на заразата никако да запре

214

Ковид 19 цврсто го држи Штип . Ширењето на заразата никако да запре. Од тестовите направени во Центарот за јавно здравје, присуство на вирусот, само денес  е потврдено во 18 случаи…