Косово: Полицајка си го убила четиричленото семејство, па се самоубила !

616

Косовска полицајка во Гњилане убила четири члена на своето семејство, по што се самоубила. Полицијата потврди дека таа си ги убила родителите и браќата.

Обвинителот Арбен Кадриу за Радио Слободна Европа изјави дека убиствата биле извршени со службеното оружје, но оти не може да каже ништо повеќе во овој момент.