Кочани: Мултикултурниот центар во завршна фаза

16

Градежните работи околу реконструкцијата на Мултикултурниот центар во Кочани влегуваат  во завршна фаза. Изведувачот на работите моментално работи на уредување на подрумските простории, со што ќе се заокружи последната фаза…