Кочанските училишта се подготвуваат за зимо. Годинава нафтата нема да биде проблем

0
63

Кочанските училишта се подготвуваат за зимо. Годинава нафтата нема да биде проблем, тврди градоначалникот Илијев:

„Тендерот за набавка на нафта за училиштата веќе е распишан, а дополнително сите училишта имаат останато залиха од лани, така што нема да има никаков проблем за загревање на образовните институции во претстојната грејна сезона“, изјави Николчо Илијев, градоначалник на о. Кочани.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here