Која е разликата помеѓу владите на Груевски и Заев за прашањата меѓу двете земји, Бугарскиот вицепремиер Каракачанов ексклузивно за ТВ Стар.

424

Бугарскиот вицепремиер и министер за народна одбрана Красимир Каракачанов е гостин во денешната емисија Што мисли народот на ТВ Стар. Во информтивното издание пренесуваме некои акценти од разговорот…