Коњ, магаре и муле изгореа во пожар во Виница

0
212

Во меѓувреме, пожар пеплоса штала во близина виничката филтер станица. По извршениот увид од страна на надлежните од виничката Полициска станица, утврдено е дека во пожарот настрадала стоката која не успеала да се спаси од огнените јазици. Изгореле, коњ, магаре и муле. Изгорената штала е сопственост на виничанецот А.А. Надлежните интензивно работат на откривање на причините за пожарот.

https://www.youtube.com/watch?v=pSiMctJeX8k&feature=youtu.be

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here